Sve novosti

Idealno mesto za porodični život u srcu Beograda

21.08.2023

Stambeni kompleks Novi Dorćol nudi komfor, sigurnost i premium lokaciju za porodični život, zahvaljujući mnogim pogodnostima samog kompleksa, ali i izuzetnoj blizini nekih od najpoznatijih beogradskih osnovnih škola – „Vuk Karadžić“, “Vlada Aksentijević” i „Skadarlija“.

Novi Dorćol predstavlja pravi izbor za one koji na prvo mesto stavljaju kvalitetno provedeno vreme sa porodicom i školovanje svoje dece, nudeći park, dečje igralište, obdanište, dnevni boravak, prodavnice, kafiće i restorane u samom kompleksu, bez sedanja u automobil i dve prestižne osnovne škole na samo nekoliko minuta šetnje.

Škola „Vuk Karadžić“, osnovana pre skoro dva veka, poznata je po svojoj dugoj tradiciji i posvećenim nastavnicima, koji obrazovanju dece pristupaju sa posebnom pažnjom i kreativnošću. Generacije uspešnih ljudi su prošle kroz njene klupe, što je čini jednom od najprestižnijih osnovnih škola u Beogradu.

Škola „Vlada Aksentijević“ je najbliža osnovnoškolska ustanova kompleksu Novi Dorćol.

Škola je osnovana 1956. godine, a ime nosi po narodnom heroju Jugoslavije Vladi Aksentijeviću. Nastava se odvija u dve smene, s tim što učenici od prvog do četvrtog razreda pohađaju nastavu uvek pre podne.

S druge strane, osnovna škola „Skadarlija“ poznata je po svojoj posebnoj umetničkoj atmosferi. Nalazi se u boemskoj četvrti, u Skadarskoj ulici, po kojoj je i dobila ime. Ova škola je odličan izbor za roditelje koji žele da kod svoje dece podstaknu ljubav prema umetnosti, pored odličnog osnovnog obrazovanja.

Obe škole nalaze se na pešačkoj udaljenosti od stambenog kompleksa Novi Dorćol, što značajno olakšava svakodnevicu roditelja i dece.

Zahvaljujući svemu ovome Novi Dorćol omogućava savršeni sklad između urbanog života i očuvanja kvaliteta porodičnog života. Lokacija, pored svog istorijskog značaja, nudi praktičnost neophodnu za moderan način življenja, uz mnogobojne sadržaje u sklopu ili neposrednoj blizini kompleksa, što su prednosti koje ne treba zanemariti pri odabiru idealnog mesta za život.

 

Za sve informacije o Novom Dorćolu, posetite nas na adresi Venizelosova 29.

Pišite nam: office@dekainzenjering.rs

Pozovite nas: +381646590118  |  +381114077777

Novi Dorcol showroomProdaja stanova druge faze

Tel: +381 11 407 77 77
Mob: +381 64 6590118

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.