Sve novosti

Lokal sa baštom – za vaš novi poslovni poduhvat

28.07.2023

Novi Dorćol, stambeni kompleks lociran na jednoj od najlepših beogradskih lokacija, odiše šarmom i urbanom atmosferom Dorćola, a sada pruža mogućnost kupovine lokala u 2. fazi kompleksa.

Posebno su interesantni lokali sa baštama, u pešačkoj zoni kompleksa, idelani za sve vrste kafića i restorana.

Blizina igrališta, fontane i bezbedna pešačka zona, sa puno zelenila, čine ove lokale idealnim za porodične restorane, kafiće i druge ugostiteljske objekte.

Kompleks će biti kompletno završen pre kraja godine. Stanari Novog Dorćola veoma će ceniti uživanje u jutarnjoj kafi ili laganoj večeri u bašti na šetalištu, ispred svoje kuće, uz opuštajući zvuke fontane.

INVESTICIJA U BUDUĆNOST

Kupovina lokala u Novom Dorćolu predstavlja sigurnu investiciju za budućnost, na lokaciji koja garantuje stalni rast i razvoj. Novi Dorćol pruža jedinstvenu priliku za sve one koji žele da pokrenu ili prošire postojeći ugostiteljski posao, na lokaciji u centru grada, sa sopstvenim jezgrom klijenata i načinom života.

Dođite i otkrijte poslovne mogućnosti koje nudi Novi Dorćol, posetite nas na lokaciji i obiđite dostupne lokale ili zakažite sastanak sa našim timom.

Adresa: Venizelosova 29

Pišite nam: office@dekainzenjering.rs

Pozovite nas: +381646590118  |  +381114077777

Novi Dorcol showroomProdaja stanova druge faze

Tel: +381 11 407 77 77
Mob: +381 64 6590118

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.