Sve novosti

Novi Dorćol – NOVA DIMENZIJA PORODIČNOG ŽIVOTA

25.07.2023

Stanovanje u Beogradu više ne podrazumeva kompromis između dovoljno prostora, adekvatnog rasporeda prostorija, udobnosti i mira. Stambeni kompleks Novi Dorćol nudi stanove koji su idealni za višečlane porodice, projektovane sa pažnjom i preciznošću kako bi se maksimalno iskoristio svaki kvadrat, na centralnoj, a mirnoj gradskoj lokaciji.

MESTO ZA CELU PORODICU

Stanovi u Novom Dorćolu projektovani su da pruže dovoljno prostora za privatnost svakog člana porodice, a istovremeno mogućnosti za zajedničke porodične trenutke. Bez obzira na veličinu – bilo da su u pitanju trosobni stanovi od 70 kvadrata, četvorosobni stanovi od 88 – 133 kvadrata ili četvoroiposobni stanovi od 140 metara kvadratnih – svaki stan je dizajniran da zadovolji potrebe modernih porodica.

OPTIMALNA ISKORIŠĆENOST PROSTORA I VREMENA

Jedna od ključnih karakteristika stanova u Novom Dorćolu je optimalna iskorišćenost prostora. Stanovi od 70 kvadrata projektovani su za život moderne porodice sa master spavaćom sobom i dečijom sobom, dok stanovi od 88 kvadrata nude čak tri spavaće sobe. Pažljivo osmišljena arhitektonska rešenja kompleksa omogućavaju da svaka porodica, bez obzira na broj članova, ima dovoljno prostora za sve potrebe i mnoštvo sadržaja koji život čine udobnijim, a svakodnevicu lakšom, ostavljajući vremena za kvalitetnije aktivnosti i sadržaje.

MODERAN DIZAJN

Osim optimalne iskorišćenosti prostora, pametni sistemi, energetski efikasna fasada, garaža i recepcija samo su neke od prednosti koje odlikuju stanove u Novom Dorćolu. Svi stanovi su moderno dizajnirani, nudeći kombinaciju funkcionalnosti i stila, sa pogledom na reku ili grad, u zavisnosti od vaših afiniteta.

VIŠE OD STANOVANJA

Novi Dorćol nudi više od stanovanja – nudi novi urbani način života i pažljivo dizajnirane domove, koji odgovaraju svim potrebama moderne porodice. Bez obzira da li želite da pružite svakom detetu sopstvenu sobu, ili želite da imate dovoljno prostora za zajedničke trenutke, stanovi u Novom Dorćolu su pravi izbor.

Mnoštvo sadržaja u samom kompleksu omogućava stanarima da vreme koje bi inače proveli u kolima, sačuvaju za dragocene porodične aktivnosti i druženje sa prijateljima, šetnju pored reke ili večeru u nekom od obližnjih dorćolskih restorana, bez traženja parkinga.

Novi Dorćol – za nove porodične trenutke.

Pronađite svoj savršen dom na jednoj od najlepših lokacija u Beogradu. Za sve informacije o Novom Dorćolu, posetite nas na adresi Venizelosova 29.

Pišite nam: office@dekainzenjering.rs

Pozovite nas: +381646590118  |  +381114077777

Novi Dorcol showroomProdaja stanova druge faze

Tel: +381 11 407 77 77
Mob: +381 64 6590118

Radno vreme: Pon-Pet 08-18h, Sub 09-15h

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.