Sve novosti

Najbolja zabava na Novom Dorćolu

28.02.2023

Đura bar

Smešten tačno preko puta Novog Dorćola na adresi Venizelosova 62, Đura bar je mesto za jutarnju kafu na suncu, piće posle posla, al ii izlazak uveče. Kada prođete pored, uvek ćete videte desetine nasmejanih i raspoloženih ljudi, a kažu da imaju najboljeg koktel majstora u Beogradu. Vredi probati.

Dorćoleta

Na 10 minuta hoda od Novog Dorćola, na adresi Dobračina 76, nalazi se Dorćoleta, restoran azijske hrane, koji ima neki X faktor. Svako jelo je pripremljeno prema jedinstvenom receptu, a pažnja se obraća na svaki detalj, od načina serviranja hrane, do dekoracije na stolovima. Kristalni lusteri i fantastična rasveta takođe su detalji koji ovaj lokal izdvajaju od drugih, a tome dodatno doprinose različite istorijske slike koje se tokom večeri oslikavaju na zidu i koje mu daju specijalan efekat, te podstiču eleganciju i sofisticiranost.

Dorćol Platz

Art komuna sa Dorćola – Dorćol Platz, neizostavan je deo jedinstvene kulture Beograda. Nastao je kao udruženje građana koje je pokrenulo nekoliko umetnika. Prostor koji koriste, stvoren je restauracijom dvorišta i hangara nekadašnjeg preduzeća Mineltransport. U ovom adaptiranom kutku Dorćola, Beograd je dobio prostor za održavanje raznovrsnih kulturno-umetničkih programa, uključujući izložbe, predstave, koncerte i radionice. Nalazi se na adresi Dobračina 59b, na par minuta hoda od Novog Dorćola.

Loro bar

U sklopu kompleksa Novi Dorćol nalazi se Loro Beauty Bar – kafe u kojem možete dobiti fantastičan koktel i manikir i feniranje. Retko koji salon pruža i friziranje, i kozmetičke tretmane, manikir, pedikir, masažu, depilaciju, šminkanje, i to na visokim nivou, a da uz to možete da pijete odličnu kafu ili sjajne koktele.

Ginger Bar

Za ljubitelje đuskanja, predlažemo posetu Ginger Bar-u, u Venizelosovoj 46, na par koraka od Novog Dorćola. Poznat po svojim raznovrsnim koktelima i dobroj zabavi, Ginger Bar organizije specijalnu žurku povodom Dana zaljubljenih, uz dva DJ-a.

 

Za sve informacije o Novom Dorćolu, posetite nas na adresi Venizelosova 29.

Pišite nam: office@dekainzenjering.rs

Pozovite: +381646590118  |  +381114077777

Novi Dorcol showroomProdaja stanova druge faze

Tel: +381 11 407 77 77
Mob: +381 64 6590118

Radno vreme: Pon-Pet 08-18h, Sub 09-15h

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.