Sve novosti

Novi Dorćol – Idealno mesto za udoban život po meri

10.11.2021

Novi Dorćol je projekat koji je pažljivo planiran i pripreman kako bi ponudio nešto potpuno novo i nesvakidašnje na domaćem tržištu na način da svojim budućim stanarima omogući jedinstveni spoj tradicije, kulture i modernog načina života. Kroz savremene projektantske tendencije, Novi Dorćol čuva istorijsko nasleđe pružajući jedan moderan arhitektonski pristup, koji je već dugo vremena prisutan kao trend u svetskim metropolama.

Novi Dorćol je idealno mesto za svakoga ko želi da živi u mirnom delu grada, a nadomak svih gradskih dešavanja.

Stanovi su prostrani, osunčani, kvalitetni ali pre svega, funkcionalni. Od samog početka, investitor ovog naselja Deka inženjering, težili su da svojim kupcima ponude najbolje jer kupovina životnog prostora je odluka u kojoj ne treba praviti kompromise.

Budućim stanarima je obezbeđena maksimalna udobnost života u centru Beograda, sastoji se od velnes centra sa bazenom i teretanom, portirom, podzemnom garažom, komforno rastojanje između zgrada sa privatnim dvorištem za stanare, saobraćajnicama koje idu po obodu kompleksa i obiljem zelenila unutar naselja.

Na jednom mestu se nalazi sve što je potrebno za udoban život – prodavnica, restoran, kafe, različite usluge, a sve to na samo 10 minuta hoda do centra grada.

Završena je prva faza sa 225 stanova i 15 lokala, nakon 18 meseci od početka gradnje uprkos koroni. Od polovine jula je krenulo useljenje stanara, i nestrpljivo se čeka početak izgradnje druge faze koja se sastoji od 347 stanova i 7 lokala.

Jedno od ključnih benefita stanovanja u Novom Dorćolu je Smart home sistem, koji omogućava potpuno prilagođavanje stana korisniku. Sve funkcije u stanu se mogu kontrolisati na komforan način, pametnim telefonom ili drugim smart uređajem koji je povezan putem Wi-Fi mreže.

Ako sanjate za adresom na prestižnoj lokaciji, želite dom koji će vam u isto vreme pružiti bezbednost i probuditi želju za hedonizmom usred užurbanog grada, Novi Dorćol je savršeno mesto za novi početak.

Takođe je lepo podsetiti se da je na mestu Novog Dorćola, začet centar tekstilne industrije otvaranjem „Prvog kraljevskog povlašćenog preduzeća za preradu kudelje i pamuka Alekse Obradovića i komp.“ Krajem 19. veka, a nakon Drugog svetskog rata na istom mestu je izgrađena fabrika liftova „David Pajić Daka“, koja je nazvana po jednom od najistaknutijih narodnih heroja. Inspirisan nekadašnjim industrijskim delom grada, Novi Dorćol predstavlja sinonim za udobnost života u centru Beograda.

 

Izvor: eKapija

Novi Dorcol showroom

Novo radno vreme

Usled velikog interesovanja za stanovima u kompleksu Novi Dorćol, promenili smo radno vreme.

Od sada nas možete posetiti svakog radnog dana  od 08-20h, subotom od 11-17h

Vidimo se u našem prodajnom salonu, Venizelosova 29

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.