Sve novosti

Novi Dorćol – oaza mira u urbanom delu grada

04.11.2021

Kad se spomene Novi Dorćol u Beogradu, već uveliko znamo da je reč o novom modernom naselju, koje je projektovano u skladu sa svetskim trendovima od strane renomiranog investitora, kompanije Deka Inženjering, koja je inače poznata i po izgradnji stambeno poslovnog kompleksa A Blok u Novom Beogradu.

Gradnja Novog Dorćola je podeljena u dve faze, s tim što je prva faza izgrađena i već ima porodica koje su ovde započele svoj novi život. Takođe treba spomenuti da je prva faza od 225 stanova i 15 lokala završena u planiranom roku i to za samo 18 meseci uprkos koroni.

Ovo naselje nudi autentičan i jedinstven koncept stanovanja. Od sadržaja, kompleks poseduje zatvoreno dvorište samo za stanare, podzemnu garažu sa preko 700 parking mesta od kojih je 50 sa elektropunjačima, recepciju, video nadzor, ali se najviše ističe velnes centar DownTown sa bazenom, saunama i teretanom, čije se otvaranje očekuje u novembru.

Sa ovim pratećim sadržajima i mnoštvom drugih uslužnih delatnosti koji su sastavni deo stambenog kompleksa, značajno se podiže kvalitet stanovanja bilo da se radi o porodicama ili onima koji se tek spremaju na taj korak.

Novi Dorćol je jedinstven stambeni kompleks u Beogradu zahvaljujući i brojnim naprednim projektnim rešenjima: ventilisana fasada marke Laminam, velike staklene površine koje čine da stanovi postanu još prostraniji i svetliji, aluminijumska stolarija marke Schueco, venecijaneri proizvođača Warema, odlična toplotna i zvučna izolacija, klimatizacija brenda Daikin sakrivena u plafonu, Marazzi keramika velikih formata, Villeroy&Bosch sanitarije, Hans Grohe slavine.  Pored toga, ovi stanovi su i “pametni”, što znači da su prilagođeni svakom stanaru. Sve funkcije u stanu se mogu kontrolisati na veoma lak i komforan način, pametnim telefonom ili drugim smart uređajem koji je povezan putem Wi-Fi mreže.

3D – virtuelne ture kao novi standard prezentacije luksuznih stanova

Nakon više od šest godina kontinualne inovacije, investiranja i izgradnje, Deka danas razvija projekat Novi Dorćol – inicijalnu kapislu urbane regeneracije Donjeg Dorćola. Pored navedenog, kompanija Deka Inženjering, istupila je korak dalje u odnosu na druge investicione kuće, uvodeći 3D virtuelne ture kao novi standard u prodaji premium nekretnina. Drugim rečima, digitalizacija građevinske industrije u Srbiji konačno je započela.

Tradicija i moderno u mozaiku Novog Dorćola

U prvom planu novog kompleksa istaknut je ambijent u kojem je sačuvana zgrada iz 1897. godine i originalni segmenti magacina iz prve faze gradnje industrijske celine, očuvani u autentičnom arhitektonskom izrazu, ali u kombinaciji sa modernim materijalima.

Čuvajući istorijske elemente industrijske arhitekture, Novi Dorćol odiše duhom starog Beograda i autentičnosti grada koji je je nastao na raskršću puteva Istoka i Zapada.

Budući stanari i posetioci kompleksa su već sada u prilici da u punom smislu dožive duh i karakter „Novog Dorćola“, u kojem autentični spoj starog i novog, tradicije i modernog, čine ovaj urbani prostor Beograda uporedivim sa savremenom praksom revitalizacije industrijskog nasleđa u svetskim metropolama. Stoga je Novi Dorćol idealno mesto za život porodice u jednom od najurbanijih i najstarijih delova Beograda.

 

Izvor: Nova ekonomija

 

Novi Dorcol showroom

Novo radno vreme

Usled velikog interesovanja za stanovima u kompleksu Novi Dorćol, promenili smo radno vreme.

Od sada nas možete posetiti svakog radnog dana  od 08-20h, subotom od 11-17h

Vidimo se u našem prodajnom salonu, Venizelosova 29

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.