Sve novosti

Savršenstvo nije nedostižno, ono se nalazi na Novom Dorćolu

17.08.2021

Novi Dorćol je moderan arhitektonski projekat koji sa ponosom inkorporira istorijske elemente s kraja 19. veka. U kombinaciji sa savremenim dizajnom, a po ugledu na svetske metropole, Novi Dorćol predstavlja jedan potpuno nov i jedinstven stambeno-poslovni kompleks u centru Beograda.

Na ovom mestu začet je centar tekstilne industrije otvaranjem “Prvog kraljevskog povlašćenog preduzeća za preradu kudelje i pamuka Alekse Obradovića i komp.”, a nakon Drugog svetskog rata izgrađena je fabrika liftova „David Pajić Daka“, koja je nazvana po jednom od najistaknutijih narodnih heroja, čija će bista biti istaknuta ispred novoizgrađenog kompleksa Novi Dorćol.

Očuvanje duha starog Dorćola kroz modernu arhitekturu

Moderna gradnja zadovoljava najviše standarde, uz poseban akcenat na energetsku efikasnost, kao i izbor vrhunskih materijala koji doprinose dugotrajnom kvalitetu i besprekornom komforu, što čini Novi Dorćol idealnim i udobnim životnim prostorom u urbanoj oazi, u blizini reke, i centru dešavanja.

Kompleks nudi moderan koncept stanovanja, prilagođen savremenim zahtevima života, u okviru čega se nalaze brojni sadržaji poput bazena sa SPA centrom, restorana, vrtića i igraonica.

Ono što je specifično kod ovog stambeno poslovnog projekta je to da je sačuvana stara zgrada Platnare iz 1897. godine, koja će biti rekonstruisana i pretvorena u savremen restoran i vinski bar. Ostaci industrijske arhitekture s kraja 19. veka koji su sačuvani, daju Novom Dorćolu upečatljiv i jedinstven izgled u centralnom gradskom jezgru.

Poverenje i pouzdanost

Kupovina stana jedna je od najvažnijih životnih investicija. Investitor projekta Novi Dorćol je Deka inženjering, kompanija koja je svoju dobru reputaciju gradila kroz projekat A blok na Novom Beogradu. Ovaj projekat je u velikoj meri doprineo razvoju industrije, a svojim uspešnim nastupom na tržištu pokrenuo izgradnju stambenih kompleksa u Beogradu.

Useljenje novih stanara i primopredaja ključeva je krenulo polovinom jula, nakon uspešno završene prve faze od 225 stanova i 15 lokala, nakon 18 meseci od početka gradnje, uprkos pandemiji Covid-19.

 

Izvor: Nova ekonomija

Novi Dorcol showroom

Novo radno vreme

Usled velikog interesovanja za stanovima u kompleksu Novi Dorćol, promenili smo radno vreme.

Od sada nas možete posetiti svakog radnog dana  od 08-20h, subotom od 11-17h

Vidimo se u našem prodajnom salonu, Venizelosova 29

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.