Sve novosti

Novi Dorćol – stambeno poslovni kompleks koji nosi jednu dozu autentičnosti

29.07.2021

Kao primer projekta koji je svoje uzore našao u svetskim metropolama, poput Njujorka i Londona, Novi Dorćol nudi jedinstven arhitektonski koncept, koji ujedno reflektuje inspiraciju i kreativnost urbanog dela Beograda.

Tako je došlo i do kreiranja novog projekta u centru Beograda, koji se gradi na čitava 2 hektara i kao kompleks se prostire na 100.000 m2 obezbeđujući budućim stanarima pravu udobnost u jednoj urbanoj oazi.

Koncipiran tako da zadovolji potrebe savremenog života u centru grada, kompleks je osmišljen u duhu savremene interpretacije tradicionalnog urbanog kvarta, što podrazumeva celovitost i usklađenost raznih sadržaja u okviru integrisanog urbanističkog, pejzažnog, saobraćajnog i arhitektonsko-dizajnerskog sklopa, na način da se ostvari jedno novo iskustvo i visok komfor stanovanja i života u centru grada.

Investitor Deka inženjering ponudila je svojim kupcima jedinstveno, inovativno tehnološko rešenje Orbital 360⁰ gde  ulaskom u virtuelnu turu može da se pogleda ponuda stanova kao i da se sagleda spoljašnjost kompleksa Novi Dorćol, uključujući po potrebi dodatne opcije poput osvetljenja i osunčanosti zgrada, količine i rasporeda zelenila, mogućnosti parkiranja automobila van podzemnih garaža, ali i samog izgleda okoline sa pogledom na reku i budući Linijski park – uređeni javni prostor na potezu od Beton hale do Pančevačkog mosta.

TRADICIJA I MODERNO U MOZAIKU NOVOG DORĆOLA

Kako su nam rekli iz Deka inženjeringa, uspešno je završena prva faza sa 225 stanova i 15 lokala i počelo je useljenje stanara polovinom jula 2021. Ponosni su što je izgradnja stanova kako su planirali završeno u roku – nakon 18 meseci od početka gradnje uprkos koroni. Početkom oktobra kreće druga faza izgradnje Novog Dorćola koja se sastoji od 347 stanova i 7 lokala. Celokupan kompleks ima moderan spa centar, bazen i teretanu, market, kafe, poslastičarnicu, kao i ostale delatnosti potrebne za udoban život.

Ukoliko ste zainteresovani da živite u ovom delu najlepšeg Starog grada, posetite prodajni salon u ulici Venizelosova 29 ili pogledajte strukturu neprodatih stanova na zvaničnom sajtu Novi Dorćol.

 

Izvor: Nova ekomonija

Novi Dorcol showroom

Novo radno vreme

Usled velikog interesovanja za stanovima u kompleksu Novi Dorćol, promenili smo radno vreme.

Od sada nas možete posetiti svakog radnog dana  od 08-20h, subotom od 11-17h

Vidimo se u našem prodajnom salonu, Venizelosova 29

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.