Sve novosti

Novi Dorćol za one koji znaju da žive

02.07.2021

Po ugledu na estetiku poznatih londonskih i njujorških projekata, a u kombinaciji sa modernim dizajnom, Novi Dorćol  postaje idealan prostor za udoban život u blizini reke, a na dohvat centra grada.

Svi znamo da je veoma važno kome poklanjamo svoje poverenje kad je u pitanju kupovina stana. Domaća kompanija Deka inženjering je nakon uspešno završenog projekta A Blok krenula u izgradnju jednog potpuno novog i drugačijeg stambeno-poslovnog kompleksa Novi Dorćol, koji svojom autentičnošću i jedinstvenim konceptom ispunjava najviše arhitektonske standarde. Koncipiran tako da zadovolji potrebe savremenog života u centru grada, kompleks je osmišljen u duhu savremene interpretacije tradicionalnog urbanog kvarta, što podrazumeva celovitost i usklađenost raznih sadržaja u okviru integrisanog urbanističkog, pejzažnog, saobraćajnog i arhitektonsko-dizajnerskog sklopa, na način da se ostvari jedno novo iskustvo i visok komfor stanovanja i života u centru grada.

Deka inženjering ponudila je svojim kupcima jedinstveno, inovativno tehnološko rešenje koje olakšava kupovinu stana u fazi izgradnje, pomažući im u kupovini i planiranju stana „po meri“.

O čemu je zapravo reč? Najsavremenija 3D virtuelna tura Orbital 360⁰, rešenje koje je prilagođeno svakom pametnom uređaju. Ulaskom u virtuelnu turu možete da pogledate ponudu stanova i lokala, kao i da sagledate spoljašnjost kompleksa Novi Dorćol, uključujući po potrebi dodatne opcije poput osvetljenja i osunčanosti zgrada, količine i rasporeda zelenila, mogućnosti parkiranja automobila van podzemnih garaža, ali i samog izgleda okoline sa pogledom na reku i budući Linijski park – uređeni javni prostor na potezu od Beton hale do Pančevačkog mosta.

Čuvajući istorijske elemente industrijske arhitekture, Novi Dorćol odiše duhom starog Beograda i autentičnosti grada koji je je nastao na raskršću puteva Istoka i Zapada.

Već tokom jula 2021., očekuje se završetak prve faze izgradnje i budući stanari i posetioci kompleksa će biti u prilici da u punom smislu dožive duh i karakter „Novog Dorćola“ i da se uvere u verodostojnost virtuelnog prikaza kompleksa. Autentični spoj starog i novog, tradicije i modernog, čine ovaj urbani prostor Beograda uporedivim sa savremenom praksom revitalizacije industrijskog nasleđa u svetskim metropolama.

 

Izvor: Harpers Bazaar

Novi Dorcol showroom

Novo radno vreme

Usled velikog interesovanja za stanovima u kompleksu Novi Dorćol, promenili smo radno vreme.

Od sada nas možete posetiti svakog radnog dana  od 08-20h, subotom od 11-17h

Vidimo se u našem prodajnom salonu, Venizelosova 29

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.