Sve novosti

Novi Dorćol – dom za novi početak: Stanovi po meri kupca

14.06.2021

Dorćol je uvek važio za kraj gde, kada živite u njemu, postajete deo jedne urbane ekipe, koja se izdvaja svojim stilom i načinom života, ali i autentičnošću.

Kompanija Deka inženjering prepoznala je zahteve tržišta i na osnovu toga krenula s projektom u centru Beograda – Novi Dorćol koji se prostire na oko 100.000m2, a u svojoj ponudi ima više od 500 stanova različitih struktura kao i lokala.

Novi Dorćol svojim budućim stanarima pruža jedinstveni koncept življenja u samom srcu Starog grada.

Ono što je specifično kod ovog projekta je to da je sačuvana stara zgrada Platnare iz 1897. godine, koja će biti rekonstruisana i pretvorena u savremen restoran i vinski bar. Ostaci industrijske arhitekture s kraja 19. veka koji su sačuvani, daju Novom Dorćolu upečatljiv i jedinstven izgled u centralnom gradskom jezgru.

Zadovoljavajući najviše standarde moderne gradnje, kao i izbor vrhunskih materijala koji doprinose dugotrajnom kvalitetu i komforu, Novi Dorćol čini idealnim životnim prostorom u ovom delu grada.

Ventilisana fasada od keramogranitnih ploča velikog formata marke Laminam, visoko kvalitetna toplotna i zvučna izolacija, klimatizacija sakrivena u spuštenom plafonu, sistem pametne kuće, samo su neke od prednosti stanova u kompleksu Novi Dorćol.

Visina u stanovima je 280 cm, spoljna stolarija je vrhunskog kvaliteta marke Schueco, što se ogleda i u nestandardnoj visini balkonskih vrata od 240cm, dok je visina prozora 180cm. Spoljni venecijaneri nemačkog proizvođača Warema daju poseban kvalitet i udobnost jer omogućavaju upravljanje količinom svetlosti u prostorijama.

Ulazna vrata u stan su protivprovalna, marke Bosal, visine 230 cm, dok su unutrašnja vrata iste visine proizvedena od najkvalitetnijeg medijapana. Svi stanovi su klimatizovani sa samostalnim VRV sistemom marke Daikin, dok su unutrašnje jedinice kanalskog tipa, što u toplim letnjim mesecima daje poseban osećaj komfora.

Grejanje je daljinsko toplovodno sa priključenjem na Beoelektrane. Višeslojni hrastov parket, italijanska keramika velikih formata marke Marazzi, Hans Grohe slavine u boji hroma, kao i Villeroy&Boch sanitarije samo su neke od karakteristika završne obrade u stanovima.

Svi stanovi u Novom Dorćolu su podržani smart home sistemom, uz čiju pomoć se sve funkcije u stanu kontrolišu na veoma lak i komforan način, omogućavajući energetsku efikasnost na visokom nivou. Preko vrlo jednostavne aplikacije na telefonu, tabletu ili računaru, daljinski se može kontrolisati grejanje u stanu, zavrnuti glavni ventil za vodu ili isključiti električni potrošač.

Kao primer projekta koji je svoje uzore našao u svetskim metropolama, poput Njujorka i Londona, Novi Dorćol nudi jedinstven arhitektonski koncept, koji ujedno reflektuje inspiraciju i kreativnost urbanog dela Beograda.

 

Izvor: Vesti Online

 

Novi Dorcol showroom

Novo radno vreme

Usled velikog interesovanja za stanovima u kompleksu Novi Dorćol, promenili smo radno vreme.

Od sada nas možete posetiti svakog radnog dana  od 08-20h, subotom od 11-17h

Vidimo se u našem prodajnom salonu, Venizelosova 29

You are using an outdated browser which can not show modern web content.

We suggest you download Chrome or Firefox.